Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Rasmus S

Registered:
Posts: 48
Reply with quote  #1 
Hej folkens, har fået købt mig en Helle Harding og skæftet består af træ og læder skiver, plejer at smøre alt hvad jeg har af træ ind i linolie men er der nogen der har erfaring med om det går godt sammen med læder? De skriver godt nok på deres hjemmeside at man skal vokse det, men ender det så ikke bare med at tørre ud?
0
Friborg

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 32
Reply with quote  #2 
Jeg ville vokse. Og lige som alt andet læder skal det gøres jævnligt.
0
tridentLIFE

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 17
Reply with quote  #3 
Goddag,

Jeg anvender bivoks til ALT 😊

Mvh.
Christian
0
Rasmus S

Registered:
Posts: 48
Reply with quote  #4 
Bliver det ikke lidt klistret med bivoks? Ellers tror jeg faktisk jeg har en klump carnaubavoks liggende et eller andet sted 😊
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.