Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
mrtr15

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,465
Reply with quote  #1 
Hej alle sammen ja så er jeg jeg tilbage igen liger dov i skilsmise og skal lige have fundet et biligt sted at bo så kan i også regne med at se mer til mig igen i wegenderne da jeg jo nu ikke har andre en mig selv at tinge på ved dov ikke hvor jeg kommer til at bo så om der er verksted til vides ikke så ved jo ikke om savprodugsionen kan komme igeng igen men helt sikkert er ture bliver det til igen også gerne samen med i andre 
__________________
(Hall Russerern)
0
Don Von Gun

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 3,699
Reply with quote  #2 

Beklager din situation [frown] Men rart du kan få dyrket noget bc igen. 😉


/Don


__________________
https://www.instagram.com/don_von_gun/
0
mrtr15

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,465
Reply with quote  #3 
Takker Don og ja det er så også det jeg glæder mig til at jeg kan igen så det bliver dejligt og rart at møde jer der ude igen 
__________________
(Hall Russerern)
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.