Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Lone

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 49
Reply with quote  #1 
Jeg har været ved at garve en husmår, hvilket er gået udemærket mht selve pelsen, men jeg har ikke kunnet få lugten helt ud (Den kommer vist af at de ruller sig i deres egen urin). Jeg har vasket i opvaskemiddel, brun sæbe, brintoverilte/bagepulver/opvaskemiddel (det skulle virke på stinkdyr) og rodalon. Sidstnævnte tog lidt lugt. Overvejer om det skal ligge længere tid i det, eller måske bruge klor. Er bare bange for at den så bliver afbleget eller i værste fald mister pelsen.

Nogen der erfaringer på det punkt?
0
jgn

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,202
Reply with quote  #2 
Jeg har ingen erfaring med garvning m.m. men eddike tager generelt lugt, så måske det kunne hjælpe på måren.
__________________
Hvis du har behov for at spørge hvorfor jeg elsker friluftsliv, vil du aldrig forstå svaret.
0
Lone

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 49
Reply with quote  #3 
Det lyder som en mulighed, den vil jeg afprøve tak =)
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.