Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Naturnær

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,117
Reply with quote  #1 
Så kom hun endelig! [love]Søren/Boot og jeg havde i noget tid snakket om at han skulle lave en kniv til mig, så jeg snakkede lidt med vores knivnørd, Troels, og gik ellers igang med tegnebrættet, og så gik Søren ellers igen. Og dette blev resultatet, og hold da helt op hvor er jeg imponeret! Så snart jeg havde modtaget den, hoppede jeg på cyklen og tog ud for at skyde nogle fede billeder, og få den afprøvet.

- 4 mm O1 Stål
- Convex Grind
- Fuldtange
- 12,5 cm skærende æg. 26 fuld længde.
- Bredt håndtag, der passer mine lange splejsede klaveringre.
- Tang stikker ud i enden, så man kan knuse ting med den, eller banke på den uden at smadre skallerne.
- Multi-skede i fuld læder.
- Danmark's flag i liners.Jeg er HELT vild med spillet i elmeknuden. Det er lige så betagende som at sidde og glo i et bål i timevis.Her kan man ane Danmark's flaget i linerne. Det var Søren's egen idé, men jeg er HELT vild med den detalje!


Og her er skeden, så. Den kan monteres på molle, og lodret og vandret på bælte. Der er ydermere plads til ildstål, men da jeg ikke har fået limet et ildstål på knoppen endnu, har jeg desværre ingen billeder.Vandret på bæltet, på ryggen. Jeg synes det er en super fed måde at bære den på. Specielt fordi du let kan gemme den væk, hvis Hr. og Fru. Danmark kommer forbi. Fordi den ikke hænger og "dasker", og fordi jeg lige har set alle afsnit af "Vikings" på HBO, hvor flere af dem bærer deres knive vandret på ryggen [biggrin]


Og hvis man så monterer denne læderstrop, er skeden pludselig blevet lavet om til en dangler skede!


Jeg er SÅ imponeret over kniven, på så mange måder. Den er sindssygt flot, den har en perfekt længde. convex-grinded er super lækkert at arbejde med, da det ikke bider sig fast, på samme måde som scandi ofte gør (Dette er en hurtig, midlertidig observation).
Og skeden er jo for fed! Jeg bedte Søren om at lave en der kunne monteres på molle, og det kan denne, samt en masse mere. Jeg har fundet ud af at jeg kan montere den under min taske, så den altid er ved hånden, samtidig med at den ikke er særligt tydelig for forbipasserende!

Håber I kan lide den. Det kan jeg IHVERTFALD! Jeg glæder mig til at komme ud og give den nogle ordentlige bank snart [biggrin]


__________________
MVH Jesper. "In the school of the woods, there is no graduation day." — Horace Kephart
0
Naturnær

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,117
Reply with quote  #2 
Hov. Og mange, mange tak til Søren, for hans sindssygt flotte arbejde! [biggrin]
__________________
MVH Jesper. "In the school of the woods, there is no graduation day." — Horace Kephart
0
Lumberjack

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 2,145
Reply with quote  #3 
sindssyg lækker kniv, mega flot håndværk... Den bliver du glad for.

Boot- Den kan du være stolt af!!!

__________________

Tiiimber!!!

https://www.youtube.com/channel/UCxEILgHVWki_4onR8eS52ZA
https://www.instagram.com/lumberjack.dk/
0
Nordam

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 97
Reply with quote  #4 
Tillykke med den naturnær.

Super håndværk boot.

Jeg er slet ikke misundelig [smile]

__________________
Man må aldrig gå ned på udstyret
0
Don Von Gun

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 3,716
Reply with quote  #5 
Den er superflot.

Fedt design.
Og super udført.[thumb]

/Don

__________________
https://www.instagram.com/don_von_gun/
0
bushcraftdk

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 3,152
Reply with quote  #6 
Sindsygt flot arbejde, Boot

Skeden matcher godt knivens lækkerhed [smile] Glæder mig til at se den i virkeligheden, Jesper

__________________
Mvh. Jesper
Improvise, adapt, overcome!

0
Woody

Avatar / Picture

Jæger & samler
Registered:
Posts: 2,469
Reply with quote  #7 
Den er vild Jesper! Jeg gentager mig selv, men det har altså nogle elegante linjer, samtidig med at træet er lækkert at se på. For ikke at glemme detaljen ala Fällkniven, med enden af tangen. Bare flottere udført her. [thumb] 

Og et interessant valg med den konvekse ægg. [smile]

__________________
Det dragende ved naturen er, at i den behøver man kun at være - og ikke at gøre.

0
klinse

Jæger
Registered:
Posts: 69
Reply with quote  #8 
Hold da op den er flot
0
PESOE

Avatar / Picture

Jæger
Registered:
Posts: 90
Reply with quote  #9 
Meget flot arbejde - Men jeg tror ikke jeg ville bruge den som arbejdskniv. Jeg ville være bange for at kniv eller skede ville få skrammer, og det ville være rigtig synd. Den skulle bæres ved særlige lejligheder, og bruges til at imponere vennerne [thumb]
__________________
Man er først gammel, når man ikke leger mere.
0
Naturnær

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,117
Reply with quote  #10 
Quote:
Originally Posted by PESOE
Meget flot arbejde - Men jeg tror ikke jeg ville bruge den som arbejdskniv. Jeg ville være bange for at kniv eller skede ville få skrammer, og det ville være rigtig synd. Den skulle bæres ved særlige lejligheder, og bruges til at imponere vennerne [thumb]


Haha. Jeg forstår godt din bekymring, og har det lidt på samme måde. Men kniven var fra starten designet til, og ment som, at være en brugskniv, med stort B, så er det jo bare en bonus at den samtidig er flot [biggrin]

Derudover er der ingen "safe-queens" hos mig. Hvis en kniv skal være i min lejlighed i længere tid, og rent faktisk er brugbar (Jeg ejer også masser af l***, som jeg ikke bruger), så skal den bruges! [biggrin]

__________________
MVH Jesper. "In the school of the woods, there is no graduation day." — Horace Kephart
0
boot

Jæger
Registered:
Posts: 98
Reply with quote  #11 
Tak for de pæne ord
Fedt at du kan lide kniven Naturnær. Jeg må indrømme at det gjorde lidt ondt at skille mig af med den :-). Men jeg har allerede en ny i tankerne, men det bliver ikke idag.
Lige nu sidder jeg på fødegangen venter på en lille dreng. Har iøvrigt købt hans første foldekniv idag, en rød victorinox:-)
0
PESOE

Avatar / Picture

Jæger
Registered:
Posts: 90
Reply with quote  #12 
Selvfølgelig skal kniven bruges, det er jo det, den er lavet til. Og glædes over hvor dejlig den er i brug; men jeg tror jeg ville tude, når den fik sine første skrammer [bawl] 
__________________
Man er først gammel, når man ikke leger mere.
0
Gjøltrold

Avatar / Picture

Jæger & samler
Registered:
Posts: 171
Reply with quote  #13 
Tillykke med kniven, den er satme lækker!!!!
__________________
Nemophilist
0
Woody

Avatar / Picture

Jæger & samler
Registered:
Posts: 2,469
Reply with quote  #14 
Quote:
Originally Posted by boot
Lige nu sidder jeg på fødegangen venter på en lille dreng. Har iøvrigt købt hans første foldekniv idag, en rød victorinox:-)

Tillykke med den lille ny bushcrafter! [thumb][smile]

__________________
Det dragende ved naturen er, at i den behøver man kun at være - og ikke at gøre.

0
Naturnær

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,117
Reply with quote  #15 
Ja, tillykke med den nye bushcrafter! God stil med schweizer-kniven, de kan lige så godt lære det fra barnsben [biggrin]
__________________
MVH Jesper. "In the school of the woods, there is no graduation day." — Horace Kephart
0
Don Von Gun

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 3,716
Reply with quote  #16 
Quote:
Lige nu sidder jeg på fødegangen venter på en lille dreng.

Tillykke!!! [smile]

Quote:
Har iøvrigt købt hans første foldekniv idag, en rød victorinox:-)

Det er sgu god stil. [thumb]

/Don

__________________
https://www.instagram.com/don_von_gun/
0
bushcraftdk

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 3,152
Reply with quote  #17 
Tillykke Boot, Du er sgu tidligt ude med at købe grej til ham [thumb] [smile]
__________________
Mvh. Jesper
Improvise, adapt, overcome!

0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.