Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Morten.H

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 181
Reply with quote  #1 
Hej med jer

Jeg håber at det er det rigtige sted jeg ligger det her ind. Synes lige at jeg vil vise mit hjemme sæt op for at teste det af inden jeg tager i skoven for at sove i hængekøje da jeg aldrig har prøvet at sove i sådan en før, glæder mig helt vildt

Og så lige den anden side
Tror jeg ligger lidt for højt vil gerne høre jeres mening hvis i kan se noget ud fra billedet og så lige en sidste ting

Er der nogen af jer der ved hvad de to sidste stænger her skal bruges til da jeg ikke kan se det på forhånd tak, turen kommer forhåbentlig næste uge

PS. Hold da op jeg sov godt meget bedre end jeg lige havde troet så det kan jeg godt gå hen og blive lidt afhængig af, have det godt derude
Hilsen Morten

Leave no trace

Attached Images
jpeg image.jpg (363.32 KB, 69 views)
jpeg image.jpg (357.92 KB, 66 views)
jpeg image.jpg (392.05 KB, 58 views)

0
bushcraftdk

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 3,152
Reply with quote  #2 
Hej Morten

Fedt at du er blevet glad for den, det ser fint ud. Man kan selv vælge hvor højt man vil hænge, men jeg kan bedst lide at hænge så jeg kan sætte mig direkte ned i hængekøjen og tage sko osv. af.

De 2 ekstra stænger ligner dem fra frontline og travel modellen og hører normalt ikke med i junglemodellen, måske det er en pakke fejl fra fabrikken af?

__________________
Mvh. Jesper
Improvise, adapt, overcome!

0
Morten.H

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 181
Reply with quote  #3 
Hej

Tak for svarene Jesper, skal jeg sende de to stænger over til dig eller skal jeg bare gemme dem som ekstra. Nu har jeg sovet i den to gange og kan godt se jeg lige skal have lavet lidt små justeringer og have købt sådan nogen whoppie slings så den er hurtigere at justere, men jeg glæder mig helt vildt for jeg tager afsted her i weekenden for første gang alene så det bliver fedt, jeg vil godt tage nogle billeder men er lidt i tvivl om hvordan de skal lægges ind, den guide jeg kan finde herinde kan jeg desværre ikke finde ud af og jeg synes ikke at jeg kan lægge billederne ind sammen med tekst som jeg kan se mange andre gør, så håber det er ok at jeg gør det på denne her måde. Vil lige sige at det er det er det eneste og første forum jeg er medlem af, har heller aldrig været på nogle sociale medier som Facebook og lignende så har ikke den store forstand på sådan noget, men med det her forum er jeg nødt til at lære det. Håber vi ses derude
Hilsen Morten

leave no trace
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.