Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Reno Jensen

Jæger & samler
Registered:
Posts: 208
Reply with quote  #1 
Her er de knive jeg bruger, der er lidt småt/stort sætter dem sammen og hver for sig alt afhængnigt hvad jeg skal. Feks vandre langt - let, om jeg har økse med ? om det kun er en tur hvor jeg bruger gas eller måske skal flække en del brænde, årstiden, om det er over/under trægrænsen, hvad har min makker med om vi er 2 på tur, hvad er formålet med turen osv. alt er i spil.

2 stk Esee Candiru - 1 stk Esee 2 - 1 stk Esee 4 - 2 stk Esee 5- 1 stk Esee 6 - 1 stk manchet Esee Junglas.

1 stk lommekniv Columbia River Knife & Tools - 1 stk M3 Lionsteel - 1 stk M7 Lionsteel - 1 stk manchet fra den Britiske hær........

MVH Reno Jensen

DSC04013.JPG 

0
Scrapper

Avatar / Picture

Jæger & samler
Registered:
Posts: 993
Reply with quote  #2 
Fin samling af isenkram der!

Har selv M3'eren, som også kommer med ud på tur i dag.

Hvad synes du om M7'eren?
Har selv været meget kun på den!

__________________
"It's nice to be important, but it's more important to be nice" Scooter
0
Reno Jensen

Jæger & samler
Registered:
Posts: 208
Reply with quote  #3 
Hej Scrapper 1000 tak
Både M3 og M7 er super fede knive, havde selv M3 med på jotunheim turen i Norge den passede godt til de små træer oppe ved trægrænsen hvor træerne ikke bliver så store og kraftige ikke fordi M3 ikke har styrken og kan flække, det er den rigtig god til men længden er ikke så lang men kunne sagtens finde på også at bruge den under trægrænsen men så vil jeg bare også tage en lille økse med til at batone.

M7 har ryg, længde og styrke den flækker let alt træ den minder mig lidt om Esee 5 på den gode måde men dens blad- længde på 18,5 cm gør bare jobbet nemmere så på det punkt er den bedre end Esee 5. Esee 5 er dog min ynglingskniv men den er kun 13 cm blad- lang hvilket er rigeligt men nogle gange mangler Esee 5 bare lidt længde hvilket giver lidt mere arbejde. Kan ikke lige finde noget dårligt at skrive om M7 fed kniv.[thumb]

Tager til Søderåsen igen her om en uge så tager jeg Candiru om halsen og Esee 6 i bæltet min kæreste får enten M3 eller Esee 4 med så er vi rigtig godt dækket ind sammen.

Mvh Reno Jensen

DSC03919.JPG

0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.