Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Quest

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 278
Reply with quote  #1 

Inspireret af gQrgh's tråd om et møde med et rådyr syntes jeg vi skal dele nogle gode historier om dyremøder vi har oplevet.

Tillid er godt, billeder er bedre hæhæ!

Starter med en ung-ren jeg stødte på i Grønland, hvor jeg lige var kommet over en bakkekam (det er ofte sådanne steder jeg er kommet tættest på dem). Den fortsatte bare med et spise. Taget i betragtning at det var i jagtsæsonen i Grønland er det ret vildt, da sådan en dudu smager fremragende.[biggrin]
ULning-Greenland-young-reindeer-near-Aputitooq-mountain.JPG

Et par dage senere kom der en rentyr meget tæt på i min lejr. Den har sikkert troet jeg var en forvokset sæl, som jeg lå der i min sovepose. Den kiggede lidt ind i mellem, men ellers var den helt rolig.
ULning-Greenland-friendly-reindeer-bull-around-camp-near-Austmannadalen.JPG

Det var bare lidt hygge, men der er meget mere. Det vildeste jeg har oplevet har jeg ikke billeder af, men dog et vidne, men det må i vente med til en anden gang onkel Quest fortæller røverhistorier [smile]__________________

"Overlevelse fremmer forståelsen"

0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.