Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
gQrgh

Avatar / Picture

Jæger & samler
Registered:
Posts: 191
Reply with quote  #1 

Jeg var her til aften ude og gå en god tur i skoven med min fætter her i det vindblæste Nordjylland.

Og vi havde gået og snakket en del inde mellem træerne, og i en kort periode var vi stille og gik måske 50 meter uden at sige noget. Lige som vi drejer ud på en grusvej fra en meget tæt og smal sidevej hvor jeg går forrest, og jeg kigger ned på mine støvler mens jeg går rundt om hjørnet. Lige i det øjeblik jeg kigger op står der er stort dyr lige foran mig som bliver mindst lige så forskrækket som jeg gør, dyret hoppe lodret op i luften, i en afstand af maksimalt 5 meter fra mig. 

Der er tale om et dådyr, endda et stort eksemplar. F**k jeg blev forskrækket lige som jeg gik i min egen verden ! [biggrin]

 

Det utrolige ved mødet var, at dådyret løb sin vej, men kom kort efter tilbage og fulgte efter os på 15-20 meters afstand, virkelig fed oplevelse. Så stod vi ellers og beundrede dyret i 10 minutter før det smuttede igen ... Dådyret stod endda og græssede på den meget korte afstand, så den var på ingen måde bange for os.

 

Det er et udsætnings dyr, det er ikke godt når dådyr jagten engang på genoptaget, nu når de er så lidt sky.

 

Men fed oplevelse! - Billederne er desværre så dårlige i det lys vi havde tilbage, at det kan være det samme.


__________________
Mvh Mads - Dixi
0
jgn

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,202
Reply with quote  #2 
Vildt nok [smile]
Det er altid fedt med nogle gode dyreoplevelser.

__________________
Hvis du har behov for at spørge hvorfor jeg elsker friluftsliv, vil du aldrig forstå svaret.
0
snapsi

Avatar / Picture

Jæger & samler
Registered:
Posts: 1,272
Reply with quote  #3 
har prøvet noget lign. sad i et hasselkrat og funderet over livets store spørgsmål [tongue] også hørte jeg noget der raslede, først troede jeg det var den emsige skovfode, der måske havde ondt bagi af at jeg sad der så jeg dukkede mig godt ned. det viste sig så at være en rådyr unge. Den kom så tæt på at jeg uden problemer kunne have fanget den med de bare næver vis det skulle have været. fantastisk oplevelse. [smile]
__________________
Bushcraft is a treasure trove of wisdom, that enables us to feel a real kinship with the landscape
0
Scrapper

Avatar / Picture

Jæger & samler
Registered:
Posts: 991
Reply with quote  #4 
Quote:
Originally Posted by snapsi
har prøvet noget lign. sad i et hasselkrat og funderet over livets store spørgsmål [tongue] også hørte jeg noget der raslede, først troede jeg det var den emsige skovfode, der måske havde ondt bagi af at jeg sad der så jeg dukkede mig godt ned. det viste sig så at være en rådyr unge. Den kom så tæt på at jeg uden problemer kunne have fanget den med de bare næver vis det skulle have været. fantastisk oplevelse. [smile]


"Sad i et hasselkrat..." :-)
Så ved man da, at man er på den rigtige hjemmeside, når brugerne skriver sådan :-)

__________________
"It's nice to be important, but it's more important to be nice" Scooter
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.