Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Ræven

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 802
Reply with quote  #1 
For lidt tid siden da Jesper annoncerede med, at han var blevet Warbonnet forhandler så vidste jeg med det samme, at jeg ville have en " bridge Hammock " og så snart de kom på lager bestilte jeg en, men grundet alt det skod regn og min ryg, så har jeg holdt igen med at sætte den op.

Men i dag var vejret super, så dyret blev sat op.

Det er altså bare en fornøjelse at sætte den op og det er super simpelt og det det kun 4-5 min så var den klar.
jeg havde købt en exped downmat 9lv af Martin ved Usol og den blev pumpet op og lagt i køjen. Første gang jeg lagde mig den, fik jeg godt nok lidt af et chok, for den er noget mere levende end min DD XL Hammock for det er næsten lige meget hvad man gør i den, så sker der ikk noget.

Nå men jeg fik mig lagt i dyret og kunne med det samme mærke,at jeg havde pumpet for meget luft i madressen, så ud igen og halverede ca luften plus jeg rettede lidt på køjen. Ind igen og var ved at få et hjerte stop igen da køjen smuttede lidt om på siden, men fandt ud af at den når til et hvis punkt, så er det ligesom at den stopper med,at tippe og man kan få ro på maven igen.

Når man ligger i køjen, så har man virkelig et godt udsyn over alt da siderne ikke er ret høje og det er virkelig fedt og det kommer man til at nyde godt af, når man ligger ude i skoven og nyder naturen.

Efter at have rettet køje og madress og jeg var kommet i posen, så lå jeg faktisk bedre i køjen, end min egen seng! Køjen hænger stadig i haven og hvis alt går efter planen, så sover jeg i den i nat.

Jeg har taget et par billeder med mobilen, som jeg ligger ind også vender jeg tilbage når jeg har prøvet at sove i den [smile]

Attached Images
jpeg image.jpeg (1.16 MB, 68 views)
jpeg image.jpeg (1.10 MB, 68 views)
jpeg image.jpeg (774.36 KB, 59 views)

0
mrtr15

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,475
Reply with quote  #2 
ser godt ud og dejligt at høre du dliger godt iden 
__________________
(Hall Russerern)
0
Lumberjack

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 2,145
Reply with quote  #3 
Har selv denne køje - haft den længe og er mega glad for min.
__________________

Tiiimber!!!

https://www.youtube.com/channel/UCxEILgHVWki_4onR8eS52ZA
https://www.instagram.com/lumberjack.dk/
0
Ræven

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 802
Reply with quote  #4 
Nå testen endte sgu lidt skod, men det er min egen skyld det var fordi jeg var doven. Jeg satte med vilje ikk tarp op da vejret skulle holde tørt hele natten, men kl 2.30 i nat vågnede ved at det regnede ned i mit hovede plus, at køjen var tippet og jeg lå halvvejs i køjen og halvvejs ude i mygge nettet, så der var total forvirring. Men efter flere ture ind i huset var det hele bragt ind og hængt til tørre [smile]

Jeg glæder mig til at prøve køjen ordentlig og næste gang, så kommer der en tarp op så jeg slipper for sådan en oplevelse igen [smile]
0
Ræven

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 802
Reply with quote  #5 
Quote:
Originally Posted by Lumberjack
Har selv denne køje - haft den længe og er mega glad for min.


Bruger du stadig den DD UQ eller har du købt en specielt til Ridge Runner?
0
Lumberjack

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 2,145
Reply with quote  #6 
Quote:
Originally Posted by Ræven
Quote:
Originally Posted by Lumberjack
Har selv denne køje - haft den længe og er mega glad for min.
Bruger du stadig den DD UQ eller har du købt en specielt til Ridge Runner?
Jeg bruger DD den passer perfekt til denne køje- dejlig lang i modellen. Pt ser jeg ingen grund til at skifte.

__________________

Tiiimber!!!

https://www.youtube.com/channel/UCxEILgHVWki_4onR8eS52ZA
https://www.instagram.com/lumberjack.dk/
0
Ræven

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 802
Reply with quote  #7 
Super, jeg takker for svar
0
Ræven

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 802
Reply with quote  #8 
Jeg har virkelig brug for noget seriøs førstehjælp lige nu!

Efter en nat i RR så kan jeg næsten ikk gå her til morgen! Jeg vågnede rigtig mange gange i nat pga rygsmerter, hvor jeg prøvede at ligge mig på siden og det hjalp 15-20 min så kom smerter igen og jeg endte på ryggen igen, med samme resultat. Flere gange var jeg ved at opgive og havde lyst til at ligge mig ind på sofaen.

Køjen er ca spændt op i 25 gr og den var næsten plan med benene en smule op af?

Hvad kan jeg gøre/ændre for at få en bedre stilling? Som det er lige nu, så er jeg klar til at sælge den lige på stedet for har ikke været i nærheden af de smerter i min gamle DD køje

Alle ideer modtages!
0
Don Von Gun

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 3,721
Reply with quote  #9 
Det kan være du skal have benene højere op.


/Don

__________________
https://www.instagram.com/don_von_gun/
0
Ræven

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 802
Reply with quote  #10 
Tak for svar Don

Det vil jeg prøve også tror jeg, at jeg vil prøve at ændre grader fra de ca 25 gr til 30 gr for at få lidt mere " sag " det kan være det også kan hjælpe lidt.
0
Breean

Avatar / Picture

Turråd
Registered:
Posts: 478
Reply with quote  #11 
Jeg har gode erfaringer med at undlade at bruge stangen i fodenden. Der danner sig en slags fodboks så fødderne ikke er belastet pga den store mængde materiale. Så kan jeg bedre ligge på siden og vende mig uden frygt for at køjen flipper.
0
Sojourner

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 666
Reply with quote  #12 
Det er åbenbart meget individuelt hvordan man ligger bedst, jeg har sloges med rygsmerter i min dd, fordi jeg var blevet anbefalet den skulle hænge løst. Efter en søvnløs nat i Sverige, fik jeg Martin til at hjælpe mig med at se på hvad jeg kunne ændre, og da blev køjen spændt på stramt, at jeg kunne have lavet mønt testen, og fået den til at hoppe en meter. Jeg har aldrig haft så god en nat i min køje, endte med at ligge en time extra, og bare nyde hvor rart jeg lå.

Så der er nok ikke andet at gøre, end at prøve dig frem, og så lægge dig i køjen i 15-20 min med en bog og mærke efter hvad kroppen siger, på et eller andet tidspukt rammer du sweet spot, og så er det nemt at få sat køjen ordentlig hvergang.

__________________
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
0
Ræven

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 802
Reply with quote  #13 
Tak for svar alle sammen.

Denne gang prøvede jeg, at hæve fodenden og undlade stangen i fodenden plus jeg lavede lidt mere sag, men den køje er desværre bare for flad for mig. Jeg har samme problem i sengen hvor jeg løfter fodenden for at få støtte til lænden. Majbritt havde samme problem dog ikke så slemt som mig, men sagde her til morgen at det heller ikk gik for hende. Det er bare så pis træls! For mig var det den ultimative køje utroligt nem at sætte op og masser af plads, så er lidt træt af at de skal sælges nu ØV!!
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.