Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
freakbrother

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 108
Reply with quote  #1 
Min kære kollega har hjembragt mig en Mora kniv fra Sverige. Det må man ikke klage over. Den er stemplet "E. Jönsson, Mora, Sweden". Det har jeg ikke set før og min søgen giver mig ikke meget. Nogen her den kan hjælpe mig og sige mig hvad forskellen på denne og de som er morakniv er?
0
Harlequin

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 200
Reply with quote  #2 
mora er egentlig bare et område i sverige [smile] det kan sammenlignes lidt med solingen i tyskland. det bliver brugt som "brand". så vidt jeg ved er det vi kalder mora idag, en sammenslutning af to fabrikker, der begge hed mora [smile] mora frost og mora of sweden hvis jeg ikke husker helt forkert
0
Johs

Samler
Registered:
Posts: 128
Reply with quote  #3 
Betragt begrebet Mora kniv som en kniv type. I dag er Morakniv en fusion mellem Frost og K J Eriksson.

Lidt info fra Sverige:
http://www.utsidan.se/forum/showthread.php?p=573796&highlight=J%F6nsson#post573796
http://www.utsidan.se/forum/showthread.php?p=680036&highlight=J%F6nsson#post680036
0
freakbrother

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 108
Reply with quote  #4 
Jeg takker jeg begge gør jeres svar. Havde godt set frost Mora knive, men bare ikke "E Jønsson".
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.