Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Bonden

Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #1 

Hej alle.

Jeg har skiftet den gamle F1'er ud med en Casström Lars Fält. Jeg er vild med størrelsen og udformningen af kniven og håndtaget passer suverænt til min hånd - synes i det hele taget det er en dejlig kniv.
Men, jeg må sande at jeg ikke er til scandi og vil gerne have en kniv i samme stil, men med konveks - har bl.a. set på BR Aurora, Bravo og Gunny osv. men da jeg shopper meget med hænderne og har endnu ikke fundet et jeg kan pille ved BR knive endnu, er jeg lidt tøvende med at handle.
Og når jeg nu alligevel har denne kniv, spekulerer jeg på om det er til at ændre den til en konveks?? Jeg er ikke super skrap med en slibesten, så ved ikke om det måske var bedre at sælge denne og købe noget andet.
Er der nogen der har prøvet alt ændre skæret på sine knive, og er det til for amatører?

0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.