Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Jaqu

Registered:
Posts: 105
Reply with quote  #1 
Hey venner. Jeg købte mig en hsr kniv til at have i bilen. Her er en lille test af den i en bushcraft situation [smile]

__________________
Natur 4 Livet
http://www.youtube.com/channel/UCHT1FMAa3x_nikmEAyHB7OQ
0
jakobpower

Registered:
Posts: 15
Reply with quote  #2 

Jeg tvivler på den er lavet i DK og designet er ihvertfald ikke dansk, det er flere år siden jeg så mange lignende variationer i tyskland.

Jeg har haft en hsr i hånden en gang og på den minde kvaliteten mest og noget fra østen(med dårlig kvalitetskontrol) Og hvis den er lavet der kan man også stille sig tvivlende til om det overhovedet er 440c da der til bliver fusket med materialerne derover på de billige knive.

0
Jaqu

Registered:
Posts: 105
Reply with quote  #3 
Hej min ven. Den info jeg oplyser på kniven er fra flere kilder og folkene hos hsr har også set med. Men ja der findes en del knive i tyskland som ligner på en prik. Og ja tit bliver der bare brugt noget billigt møj stål til de billige knive. Da jeg fik denne her som er en ægte hsr var den så skarp at jeg kunne barbere med den og det har jeg aldrig oplevet før med det stål. Hvordan eller om de behandler stålet inden det sendes ud ved jeg ikke. Ha' en god tirsdag [smile]
__________________
Natur 4 Livet
http://www.youtube.com/channel/UCHT1FMAa3x_nikmEAyHB7OQ
0
jakobpower

Registered:
Posts: 15
Reply with quote  #4 
Sørgeligt at få lavet en kniv med seleskærer når den ikke kan skære en sele over, og ægte er vel så meget sagt når det er en kopi af en anden model. på kniven jeg kiggede på kunne seleskæreren ikke skære en snor over, ikke noget jeg ville "prale" over var designet og samlet i danmark over. 
0
Jaqu

Registered:
Posts: 105
Reply with quote  #5 
Hej igen. Min hsr kan de ting den er lavet til, uden problemer. Det er ikke vist i videoen, men jeg har testet det, for jeg vil ikke bruge noget som ikke et testet til formålet.
Hvis du har problemer med din hsr kniv så kontakt hsr danmark, de siger de yder livstids garanti.

__________________
Natur 4 Livet
http://www.youtube.com/channel/UCHT1FMAa3x_nikmEAyHB7OQ
0
gabriel99

Avatar / Picture

Turråd
Registered:
Posts: 253
Reply with quote  #6 
Jeg havde købt en på Jagt vildt og Våben messen, og den holdte ret godt i forhold til hvad jeg brugte den til...
den holdt ca. 6 månder med ting som batonning med armeringsstål...
0
Akela

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 258
Reply with quote  #7 
Det er en lille fiks sag hvad koster den?
0
Jaqu

Registered:
Posts: 105
Reply with quote  #8 
Hsr har oplyst mig om at der til foråret kommer en model hvor det hele er stål, både blad og skæfte.
Og ikke som nu, stål og alu.

__________________
Natur 4 Livet
http://www.youtube.com/channel/UCHT1FMAa3x_nikmEAyHB7OQ
0
Jaqu

Registered:
Posts: 105
Reply with quote  #9 
Hej Akela min ven. Prisen svinger lidt, men alle modeller plejer at ligge lige under 300 kr.
__________________
Natur 4 Livet
http://www.youtube.com/channel/UCHT1FMAa3x_nikmEAyHB7OQ
0
Akela

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 258
Reply with quote  #10 
Under 300 kr. så er det jo næsten gratis :-)
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.