Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
City Fox

Jæger & samler
Registered:
Posts: 138
Reply with quote  #1 
Har i et stykke tid arbejdet på en "grab and go bag" ikke så meget med udbrud af zombier eller økonomisk kolaps eller ligende i tankerne men mere så jeg kan komme ud og overnatte hvis muligheden byder sig uden først at skulle bruge en halv dag på at finde gear frem og pakke. Er forresten meget tæt på at ha den helt som jeg jeg hade tænkt mig den skulle være (mangler kun lige en ske-kniv, en rulle bankline og at få købt testet noget fløde på dåse jeg har set i en reklame ) er planen at lave et indlæg om det når det står helt færdigt :-)

Nå men det jeg vil frem til er jeg har et stykke tid har ledt efter noget at lave mad i. Har som flere ander her inde købt Svenske M/40 Feldt/Storm Køkken det er super lækkert og jeg er meget glad for, men vejer og fylder lidt for meget til at være i min 25l rygsæk ! tankerne har også været henne på en mors pot eller en zebra pot som en mulighed, det samme har min stål mug som aligevel er i kiddet (er en lomme på hver side af rygsækken der passer perfekt til en US Issue Vand dunk med stål mug) men problemet her har været at jeg super gerne vil ha noget med låg + mere end en "gryde" så man kan lave fesk. sovs og pasta så da jeg faldt over dette sæt var jeg nød til at slå til :-) http://www.thebushcraftstore.co.uk/us-field-cook-set---incl-water-bottle-stainless-steel-mug-pouch-cook-stand--choice-of-cup-cover-10490-p.asp var lidt dyre end hvad jeg hade forstille mig men da jeg manglede en vand dunk til den ene side af tasken kunne jeg ikke lade vær med at slå til ! kom ind af døren her i går (efter kun 3 dage fra bestilling) og jeg kan næsten ikke vendte til jeg får mulighed for at få afprøvet det.

ELSKER bare når der kommer nyt gear ind af døren :-D

Med vendelig udendørs hilsner Morten "City Fox" Pedersen

__________________
Kreativitet,Erfaring og færdighed
0
Michael

Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #2 
Fed ide med en grab and go bag., bliver fedt at høre mere om den og hvordan den virker og udvikler sig

Ja grej er det bedste postmanden kan komme med [smile]))

__________________
Treat me as - And I become
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.