Bushcraft forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Ræven

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 802
Reply with quote  #1 
Nå sidst vi overnattede i haven, havde jeg latterligt ondt i ryggen efter at have lagt i WB RR køjen. Et eller andet sted er det mig selv der har været dum, for i min egen seng kan jeg heller ikke holde til at ligge helt flad og regulere med puder osv, for at få en fornuftig søvn.

Jeg vidste at jeg ville have Warbonnet igen og efter at have studeret flere videoer og grundet min og Majbritts højde faldt valget på den WB BB. Vi slog den op i forgårs for at prøve den for første gang og vi satte kun Majbritts op, i tilfælde af at jeg ikke kunne ligge i den, så var der stadig en mulighed for at retunere den og prøve en WB BB XLC.

Det fede ved Warbonnet er, at de er så utrolig nemme at sætte op og det tager ingen tid, det var min første gang hvor jeg skulle prøve at sætte en køje op efter en ridgeline og jeg syntes det er fedt! For man er sikker på at køjen så er ens sat op hvergang og det gør det nemmere at få sine faste vaner og finde sin " sweet spot " vi fik den sat op og prøvede at ligge i den og vi var begge bare solgt med det samme! Trods det at det " kun " er en 10 F køje, så er der overraskende meget plads i den og hylden til små ting er genial!

Vi bestemte os for at prøve dem hjemme i haven, selv om det krillede for at komme i skoven. Jeg turde ikk tage i skoven, før jeg havde prøvet en nat her hjemme og vidste med sikkerhed at jeg ikke ville få ondt i ryggen af den. Jeg satte begge køjer op igår og med køjerne monteret tæt, så kunne vi lige klemme os ind under en DD 3x3 meter tarp og da Majbritt kom fra arbejde fik vi justeret køjerne, så de passede i højde og grader osv.
Vi prøvede først med DD UQ, men jeg stolede ikke på at de var varme nok til de kulde grader, så vi lavede den sikre og hentede vores Exped 9LW og lagde i køjerne. Da vi hoppede i køjerne var det med lang uld undertøj, merino halsrør og en hat og i vores defence 4. Natten forløb super og det var dejligt lunt i posen, jeg vågnede ind i mellem pga sol sorter der brokkede sig eller kolde vindpust i hovedet, men ikke pga kulde.

Jeg lå rigtig godt i køjen og da vi vågnede til morgen, så vidste jeg at det var køjen for mig! Det gode ved køjen er pladsen i den, selvom det er en lille køje og hylden er super, der kan ligge et helt uldtæppe plus handsker og pandelygte. Det dårlige er selvfølgelig de tie outs, men det er en vane sag og det må man bare tage med når man nu har valgt den køje [smile]

Attached Images
jpeg image.jpeg (796.22 KB, 38 views)
jpeg image.jpeg (730.77 KB, 43 views)
jpeg image.jpeg (1.01 MB, 36 views)

0
Baymann

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 627
Reply with quote  #2 
Godt at høre om jeres oplevelse! Jeg har også købt er Warbonnet Blackbird, men har endnu ikke været i den... Håber det bliver i næste weekend i Sverige.
__________________
Hilsen Michael
Naturen er der, hvor jeg finder roen og lader op til hverdagen.
0
Ræven

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 802
Reply with quote  #3 
Jeg takker Baymann

Håber du bliver glad for den og den passer dig [smile]
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.